Takskjutportar för industri
ST40-portar rekommenderas då det krävs ett stabilt mekaniskt skydd, bra värmeparameter och effektivt skydd mot vind och fukt. Tillverkningssystem och material är av toppkvalité och garanterar att porten kommer att fungera felfritt i många år.

ST40

ST40

Portar för moderna arkitektoniska lösningar. ALUDOOR-portar tillverkas av otroligt hållbart aluminium. De designas med tanke på objekt där det krävs maximal tillgång till naturligt ljus, t.ex. bilsalonger, brandkårsanläggningar, utställningar osv.
Vi erbjuder många olika alternativ för glas och färg som kan tillfredsställa även de mest krävande kunder.

aludoor_271_0aludor_718

För de mest krävande: COMPACT-portar. På anläggningar där det blir omöjligt att använda standardlösningar använder vi s.k. COMPACT-portar. Största fördelen med COMPACT-porten är ett patentbelagt system där portens delar (paneler) skjuter in- eller utåt så att porten kan monteras på platser där det blir omöjligt med en takskjutport. Systemet avses för anläggningar med bockkranar, (luftinstallationer), takfönster och olika lyftanordningar då anläggningens tekniska utrustning kolliderar med portens glidskenor. COMPACT-portar är ett bra alternativ för rullportar.

compact_718

compact_271

Dynamic-portar används för att förbättra trafiken och varuflöde, begränsa energiförlust eller förbättra rummets miljö. Systemet består av snabbgående takskjutportar med speciellt utformade glidskenor och drivsystem med stor hastighet.

dynamic_718

dynamic_271

ST2000-portar – utan traditionella fjädrar.
Tack vare en speciell konstruktion utan fjädermekanism garanteras bättre säkerhet och arbetskomfort. Dessutom minskas behovet av service. Rekommenderas särskilt för portar högre än 4,5 meter.

st2000_718

st2000_271